Mellanmål

100720 av pushingdaisies

Jag har vart på riktigt semester typ för första gången sen jag gick ut gymnasiet – woho! Jag tänker mig en bildkavalkad från fantastiska Örtagården på södra öland inom kort, men innan dess måste jag bara berätta om det bisarra som hänt.

Physalisen har mognat. Who would have thunk!? Bären är mogna när den lilla lyktan ramlar ner på marken, och de allra första fallna lyktorna var stora som knappnålshuven och smakade exakt som affärs-physalis, bara mycket, mycket mer.

Nu är vi uppe i en storlek motsvarande ett smultron, och smaken blir bara bättre och bättre. Här var ett mellanmål som jag åt alldeles precis för mitt vuxna livs första riktigt ordentligt lediga semester. Jag blev nästan mätt. Men jag tror inte vi är redo för oljekris och världssvält riktigt än.

Läs mer om:

Skriv en kommentar