This Just In – Ingenting är Omöjligt!

101204 av pushingdaisies

OK så jag AVGUDAR granatäpplen. Under en period av mitt liv åt jag frukost i timtal, enbart för att hinna desarmera ett helt granatäpple till min fruktsallad. En gång frågade jag en iransk vän som spelar i ett black metal band om han trodde att jag skulle kunna odla granatäpple här, kanske i ett växthus? Han skrattade bara åt mig och kastade med sitt långa, svarta hår.

I morse i Svenska Dagbladet finns ett citat av söta Agneta Ullenius:

Ett granatäppelträd är inte svårare att sköta än en pelargon.

The end. Ingen mer info finns att hitta. Jag har jagat runt på svd.se som en svettig iller nu, nada. Agneta, don’t leave me hanging! Berätta mer.

Och till alla på Svenskans web-avdelning, skärpning!

EDIT: Puh, hittade det HÄR nu, så allt är lugnt, jag ska köpa Nana till våren.

Läs mer om:

Skriv en kommentar