Plan B – Groddar

110204 av pushingdaisies

I senaste Hemträdgården var det en stor artikel om groddar. Jag har ju redan sökt igenom hela skafferiet och kryddhyllan i jakt på saker att experimentgrodda (bäst resultat: bockhornsklöver, quinoa. Sämst resultat: linfrö. Yuck) men varför tänkte jag aldrig på att grodda upp frölådan!? Den är överfull, och några av påsarna är totala lost cases. Som broccolin till exempel. Och det kan man grodda. WOHO! Återkommer med smakrapport.

2 kommentarer om “Plan B – Groddar”

  1. åsa skriver:

    gott med groddar, när du ändå är där och rotar i skafferiet…du har väl testat gula ärtor?? spana in detta blogginlägg. http://mittlillafrotradgard.blogspot.com/
    borde kanske skördat dem… men de var ju så fina!! vilken växtkraft, man får hopp om livet igen.

  2. [...] vad kan man grodda då? Mungbönor och alfalfafrön så klart. Elin har gett qinoua och bockhornsklöver bäst i test och hos Runåbergs kan man köpa groddfrön i form av broccoli, linser, röd rättika och [...]

Skriv en kommentar