Rule Britannia

110408 av pushingdaisies

Minns inte om jag nämnt det tidigare, men det var nån som tipsade mig här på bloggen om att Beyond River Cottage var den bästa av alla River Cottage-säsongerna. Jag knarkade mig igenom samtliga avsnitt på några dagar, och det stämmer, det ÄR den bästa säsongen.

Och den bästa händelsen från den bästa säsongen – förutom när en mc-knutte som såg ut som min man, fast 50 år äldre, plockade sparris – var när Hugh tappade upp ett örtbad i trädgården hemma hos nån hippie.

Gammalt skruttigt ko-badkar i trädgården? *VILL HA*

2 kommentarer om “Rule Britannia”

  1. Filippa skriver:

    Å vilken dröm! Jag vill också ha ett badkar i trädgårn.. Vad äre för nåt paket du har till mig???? Spännannde….

  2. Anna skriver:

    Älskar verkligen den mannen! I stort sett allt han gör hör jag mig själv säga till gubben att “åh det där vill jag prova!”. Hans fel att det hamnade en påse haverrot i varukorgen hos Runåbergs…

Skriv en kommentar