Gerilla Girls

110509 av pushingdaisies

Förra året gerillaodlade jag och en kompis en del, och kom fram till att de växter man väljer har MYCKET stor betydelse för hur väl man lyckas.

Det som får störst tumme upp hittills är vildtulpaner, som nu tittar fram på den misshandlade kyrkogården  rakt över gatan från där jag bor. De var inte gerilla-odlade helt enligt regelboken eftersom jag frågade om lov – jag kände att jag måste dra en gräns för vad jag är beredd att göra i odlingsgalenskapens namn, och att olovandes gräva upp en kyrkogård mitt på dan kände jag var en lämplig plats att sätt ner foten. Jag bad om lov. So shoot me. (Det kanske är här det passar bra att nämna att det kom fram en kvinna som satte sig och kissade medan hon nickade gillande åt mitt grävande).

 

Läs mer om: ,

3 kommentarer om “Gerilla Girls”

  1. Emma skriver:

    Obetalbart med den kissande kvinnan. Man undrar ju vad hon trodde att du hade för dig.

  2. Camilla skriver:

    Hon kanske trodde du grävde en latrin …

  3. pushingdaisies skriver:

    Ha ha, exakt! Hon ba, “äntligen nån som tar tag i den där latrinen…”

Skriv en kommentar