Allåkerbär!

110618 av pushingdaisies

Dom e tebaka!

Sen jag skaffade mina allåkerbär har inte en enda person som besökt lotten låtit bli att trampa på dom. Det är något med bären och placeringen som gör att det är omöjligt att låta bli. Mannen trampar på dom minst en gång i månaden, och jag har satt foten på dom i alla fall ett par gånger. Jag minns särskilt en midsommarnaftonskväll som involverade en del eldsprutning och snedsteg, och efter det såg de inte ut att någonsin dyka upp igen.

Men här är dom i år igen, sötare än någonsin. Nu är det bara att vänta och se om det stämmer som det står i boken, att de behövs olika sorter för att det ska bli bär… Som vanligt när jag fattar beslut var det oerhört väl förberett, och alltså fanns det bara en sort kvar på Zetas när jag handlade.

Läs mer om:

Skriv en kommentar