Snygg häck

111119 av pushingdaisies

Ja, jag erkänner, jag gjorde det här inlägget enbart för att få använda den här rubriken som jag precis kom på.
MEN det var faktiskt en väldigt snygg häck i senaste numret av The Garden.
Det är björnbär och murgröna, men innan jag läste bildtexten trodde jag det var björnbär och humle, vilket också kändes som en sån himla bra idé. Vi har lite problem med vår björnbärshäck eftersom den aldrig vill tjocka till sig. Och några remsor humle i den skulle göra jobbet på ett kick.
Unga humleskott går att äta, och kottarna är potenta som lugnande medel (det är humlen som gör öldrickare sömniga). Några torkade humlekottar i kudden kan hjälpa om man har svårt att sova. Det kanske var inbillning men jag torkade några i vårt hus för ett tag sen, och blev helt groggy bara av att vara därinne.

Läs mer om: , ,

2 kommentarer om “Snygg häck”

  1. laura skriver:

    björnbär (taggfria Evergreen) o kaprifol har jag på gång att sätts som insynsskydd, hoppad dom kvickar sig!

  2. pushingdaisies skriver:

    Åh gu va snyggt Laura, bra tips!

Skriv en kommentar