Detta har hänt!

141220 av pushingdaisies

Jag står å vevar med en pepparrot på omslaget till Koloniträdgården nummer 4/2014! Och Ulrika Flodin Furås har skrivit så jäva fint om lotten i tidningen. Asså, missförstå mig inte nu, jag älskar att prata med icke-odlare också, men det är nåt speciellt med odlare ändå. Att få prata odling med nån som kan genomskåda en när man har fel och upptäcka små specialgrejer… Så här skriver Ulrika på ett ställe:

Den är som ett samtal Elins lott, fylld av citat och apostroferingar och referenser. Som besökare blir man riktigt munter över allt det lekfulla, det välodlade omsorgsfullt skötta. Förtjust när man hittar ett hörn som är ett citat från någon trädgårdstänkare eller trädgårdsdesigner. I så måtto är den en smula intellektuell, eller kanske mer smart. Men framförallt är det en alldeles förtjusande plats.

Jag känner mig så SEDD!

Tidningen kommer till alla som har kolonilott (tror jag), men HÄR skriver Ulrika att man kan höra av sig till henne för att få tag på ett nummer också.

Nu ska jag sätta mig och läsa om han som odlar i grus och gräs.

Läs mer om:

2 kommentarer om “Detta har hänt!”

  1. [...] låter sig fångas i text. I julnumret av Koloniträdgården intervjuade jag den numer inte så Secretgardener-odlaren Elin Unnes. En tidig kväll i juli klev vi omkring på hennes lott och pratade odling och inspiratörer. Jag [...]

  2. [...] här skriver Elin om artikeln på sin blogg This entry was posted in Tidningen Koloniträdgården and tagged Elin Unnes, grön arkitektur, [...]

Skriv en kommentar