Upp ur underjorden, ner i GrönsaksLandet

141225 av pushingdaisies

Gölliga grönsaker av Lotta Kühlhorn

Och nu, detta: jag är sidekick i en podcast! Den går att lyssna på HÄR (och ifall länken dör nån gång i framtiden så går det att söka på typ SR och Grönsakslandet).

Podden handlar ganska mycket om hur man gör för att (och på vilka sätt man misslyckas med att) bli självförsörjande på grönsaker, hur man tillagar pak choi och vilka grönsaker som är lättast att förvara. Och självklart hinner jag även med ett par mycket onyanserade och ogenomtänkta påstående (“Jag älskar amerikanska preppers, dom är mina stilförebilder!”), som alltid i radio.

Det här är första avsnittet, men vi kommer fortsätta på ungefär samma sätt i många veckor till.

In å jullyssna me en gång!

Läs mer om: , ,

2 kommentarer om “Upp ur underjorden, ner i GrönsaksLandet”

  1. Jen skriver:

    Gillade verkligen podcasten! Ni pratade om etiketter på konserveringsburkar, testa att pilla bort dem med vanlig matolja. Har funkat för mig hittills på de jag råkat ut för…

    Keep in radio!

  2. pushingdaisies skriver:

    Men JA, bra tips, och tack!

Skriv en kommentar